Kasvu johtajaksi, ihmissuhdekorkeakoulu + Vuoden Positiivisimman Jyväskyläläisen valinta

Kasvu johtajaksi on nimenomaan kasvuprosessi. Johtajuus on yksi haastavimmista ja palkitsivimmista työtehtävistä mitä maa päällään kantaa. Johtajatehtävissä monesti myös tulotaso on korkea. Mikäli haluat kasvaa johtajaksi tai paremmaksi sellaiseksi tai haluat ymmärtää lisää johtajuudesta on tämä valmennus Sinua varten.

Johtajaksi kasvaminen on monesti varsinainen ihmissuhdekorkeakoulu – parhaasta päästä! Valmentamassa Hans-Peter Siefen (Suomen yrittäjäyhteisö) ja Mikko Tukonen (Valmennustalo Itsensäylittäjät)

Valmennuksella julkistetaan myös Vuoden Positiivisin Jyväskyläläinen 2010. Valitsijaraadissa istuvat mm. Jyväskylän Kaupunginjohtaja Markku Andersson, Jyväskylän Nuorkauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Jaakko Selin sekä Jyväskylän paikallismedioiden päätoimittajia. Voit ehdottaa omaa suosikkiasi Vuoden Positiivisimmaksi Jyväskyläläiseksi sähköpostitse osoitteeseen pres(at)jcjyvaskyla.net.

Valmennukselle mahtuu 80 ensimmäistä ilmoittautujaa. Liput etukäteen 40 € ja paikan päällä 50 €, mikäli niitä vielä silloin olisi jäljellä.

Seats: 80

Date: 07.09.2010

Speakers:

Hans-Peter Siefen
Mikko Tukonen

Recommend