Myynnin ja vuorovaikutuksen taito

“Myynti” koetaan sanana monesti hiukan negatiivisesti. Myyntitaito on myös monesti aliarvostettu asia. Kuitenkin kaikki, omasta työstämme lähtien on kiinni siitä, että joku myy onnistuneesti jotain! Oli työssä sitten hitsari, putkiasentaja, rakennusmies tai siivooja, niin työ on aina kiinni onnistuneesta myynnistä. Ilman onnistunutta myyntiä ei itseasiassa olisi juuri mitään: ei aamuista sanomalehteä, ei Metson paperikoneita, ei ruokakauppoja, ei teitä, ei kouluja… ei paljon mitään!

Niin tärkeä asia myynti on. Tämä valmennus on omiaan antamaan käsitystä siitä mitä myynti on ja sopii niin myynnin ammattilaiselle kuin sellaisellekin joka ei itse toimi myynnin parissa, mutta haluaa ymmärtää myyntiä ja sen tärkeyttä.

Valmentamassa ovat myynnin ammattilaiset Olu Raheem Clients’ Finland Oy:stä, Diilistä tuttu Jethro Rostedtsekä Hans-Peter Siefen Suomen yrittäjäyhteisöstä.

Valmennukselle mahtuu max. 80 henkeä. Liput 30 € (sis. alv) etukäteen ostettuna tai 40 € paikan päällä (mikäli lippuja on vielä jäljellä).

Seats: 80

Date: 04.02.2010

Speakers:

Olu Raheem
Jethro Rostedt
Hans-Peter Siefen

Recommend