Nordic Business Forum Norway 2018

Driw AS er Hovedsamarbeidspartner til Nordic Business Forum Norway

Driw AS har i år gått inn som Hovedsamarbeidspartner i Nordic Business Forum og Lead Lean -konferansen, 22.januar 2018.

Lead Lean har fokus på Lean Startup Metodikken, Lean Sartup for bedrifter og hvordan vi som ledere skal kunne håndtere alle endringene som kommer og vil påvirke våre forretningsmodeller og måte lede på. Vi ser også på hvilke verktøy vi bør benytte for å sikre kontinuerlig verdiskapning for våre bedrifter i fremtiden.

Driw AS er et programvarehus som utvikler og lager logistikksystemer til varehandelen og bidrar til verdiskapning for alle som skal drive moderne handel i fremtiden.

Norsk varehandel er inne i sin største endring noen sinne og den eksplosive økningen i moderne netthandel krever moderne logistikksystemer bygget med fleksibilitet som et grunnprinsipp, sier Produktsjef Karl Henning Kalvø i Driw AS.

Trenden er at alle bransjer beveger seg mot netthandel i kombinasjon med fysiske butikker og dette betyr en ny kompleksitet i logistikken. Man trenger ordre- lager- og transportsystemer som er bygd for å analysere og behandle all datamengden fortløpende. Det er der vi kommer inn, sier han.

Driw har lang erfaring og god innsikt i bransjen og har utviklet et logistikksystem som har fått navnet TRACE. Systemet gir full kontroll og sporing på hele varestrømmen: Fra ordren oppstår i nettbutikken eller i en fysisk butikk, inn til lageret der varene blir plukket og pakket, til varen er transportert og levert til kunden. TRACE kalkulerer til enhver tid optimale lager- og transportbevegelser for å utnytte ressurser som f.eks. plukkere, automater, sjåfører og bilpark på best mulig måte. Systemet skal kunne bidra til økt verdiskapning.

Driw AS er et programvarehus i sterk vekst og har i dag 60 ansatte. Gjennom en lean tilnærming til produktutvikling tilbyr vi vår kunder løsninger som tilfredsstiller dagens og fremtidens behov for konstant endring og innovasjon. Driw har 35 års erfaring med logikksystemer og har store varehandelskunder i det norske markedet, blant annet innenfor dagligvare.

Her kan du lese mer om Driw >

Nordic Business Forum har fått på plass tre av verdens fremste innenfor Lean og ledelse, som kommer til Oslo 22. januar. Dette er også tre thought leaders som nådde plassering på Thinkers 50 i 2017:

  • Alexander Osterwalder er “Inventor of the Business Model Canvas» og kom på 7 plass på Thinkers50.
  • Eric Ries er “ The pioneer of the Lean Startup Movement, og forfatter av The Startup Way, “The Movement That is Transforming How New Products are Built and Launched”.
  • Seth Godin, Leadership vs. Management og What it means to make a difference. Seth Godin er en av de fremste marketing guruer og har bl.a. en av de mest populære marketing blogger i verden.
  • Anita Krohn Traaseth, Adm. dir i Innovasjon Norge.

Vi skal gi ledere muligheten for å oppdatere seg og få innsikt i hvordan man skal møte de utfordringene som alle ledere i dag må forholde seg til.  Driw er definitivt et selskap som kan gi innsikt og løsninger på hvordan møte utfordringene i fremtidens moderne handel.

Mer informasjon om konferansen finner du på Lead Lean – Nordic Business Forum 22. Januar 2018 >

 

Recommend

What is new

Blog Nordic Business Forum Sweden 2018

Speaker Spotlight: Eric Ries

Welcome to our Speaker Spotlight series! Each week we will feature some of the faces from our incredible lineup at NBFSweden 2018. Today, we look at the man who pioneered the theme of our conference: Eric Ries. Short Biography Eric […]

News Nordic Business Forum Sweden 2018

Seth Godin to interview Steve Wozniak at NBFSweden 2018

We have some exciting news for all our fans! The legendary Steve Wozniak will be interviewed on stage at #NBFSweden 2018 by none other than the marketing guru himself, Seth Godin! In addition to his keynote presentation, Godin will be […]