Nordic Business Forum Norway 2018

LIS er Hovedsamarbeidspartner til Nordic Business Forum og lederkonferansen «Lead Lean» 22. januar 2018

Lead Lean har fokus på Lean Startup Metodikken, Lean Startup for bedrifter og hvordan vi som ledere skal kunne håndtere alle de endringene som kommer. Vi ser også på hvilke verktøy vi bør benytte for å sikre kontinuerlig verdiskapning for våre bedrifter i fremtiden.

Lean Innovasjon benyttes i dag av de fleste store bedrifter som i dag må forholde seg til den digitale og teknologiske transformasjonen og de stadige endringer og skiftene man opplever i bransjens og markedets forretningsmodeller. Gjennom Lean Innovasjon / Lean Start UP får man en effektiv måte å jobbe med innovasjon på.

Lean Logistikk

«Vi i LIS er stolt samarbeidspartner av Nordic Business Forum 2018, og vi gleder oss til å møte og lære av alle deltakerne på konferansen.

Vi vil i løpet av Lead Lean konferansen avholde et seminar i samarbeid med Kolonial.no, hvor du vil få innsikt i blant annet Kolonial.no’s Lean prosesser samt at vi vil rette fokus på «Best Practice» og de grepene du kan starte med allerede i dag i din egen satsing på Lean Logistikk.

På seminaret vil bl.a. Jon Kåre Steene, Kolonial.no og Børge Østnes fra LIS gi deltakerne innsikt i hvordan bedrifter og ledere gjennom en effektiv satsing på lean og internlogistikk kan bidra til å lykkes med å drive effektiv business i tiden fremover», sier Steffen Larvoll, Markedssjef i LIS.

Årets logistikkopplevelse 2018

Under årets Nordic Business Forum – Lead Lean 22. januar vil prisen «Årets logistikkopplevelse 2018» deles ut. Denne prisen deles ut for fjerde året på rad.

Tidligere vinnere av denne prisen har vært:

 • I 2015 vant Komplett.no
 • I 2016 vant Expert.no, og
 • I 2017 vant Milrab

Årets jury har benyttet mye tid på å gå gjennom nominasjonene, gjøre research og ikke minst gjennomføre diverse testkjøp før de har funnet frem til en verdig vinner. Steffen Larvoll har vært juryleder for året jurypanel, bestående av:

 • Øyvnd Lundt, Moderne Transport
 • Finn Magnus Torall, Milrab
 • Henning Backe, Consignor
 • Arne Andersson, PostNord
 • André Swensen, Elektroimportøren
 • Thor Sverre Molle, Brandsdal Group
 • Steffen Larvoll, LIS

Nordic Business Forum har fått på plass fire av verdens fremste innenfor Lean og ledelse, som kommer til Oslo 22. januar. Tre av disse er thought leaders som nådde plassering på Thinkers 50 i 2017:

 • Alexander Osterwalder er “Inventor of the Business Model Canvas» og kom på 7 plass på Thinkers50
 • Eric Ries er “ The pioneer of the Lean Startup Movement, og forfatter av The Startup Way “The Movement That is Transforming How New Products are Built and Launched” og kom på 7 plass på Thinkers50
 • Seth Godin, Leadership vs. Management og “What it means to make a difference”. Seth Godin er en av de fremste marketing guruer og har bl.a. en av de mest populære marketing blogger i verden. Seth kom på 7 plass på Thinkers50 i 2017.

Mer informasjon om konferansen finner du på Lead Lean – Nordic Business Forum 22. Januar 2018 >

Recommend

What is new

Blog Nordic Business Forum Sweden 2018

Speaker Spotlight: Cheri Tree

To continue our NBFSweden 2018 Speaker Spotlight series, we warmly welcome Cheri Tree! Cheri Tree is a best-selling author, professional keynote speaker, executive business coach, world-renowned sales trainer, and entrepreneur. She is the Founder and CEO of BANKCODE, with clients […]

Nordic Business Forum Norway 2018

Verdens mest bærekraftige finansselskap som samarbeidspartner til Nordic Business Forum og lederkonferansen «Lead Lean» 22. januar 2018

Nordic Business Forum ønsker verdens mest bærekraftige finansselskap, Storebrand, velkommen som Samarbeidspartner til Nordic Business Forum og lederkonferansen Lead Lean 22. januar i Oslo. Lead Lean har fokus på Lean Startup metodikken, Corporate Innovation og hvordan ledere skal kunne lede […]