Nordic Business Forum Norway 2018

Sprint Consulting er Hovedsamarbeidspartner til Nordic Business Forum Norway

Sprint Consulting er Hovedsamarbeidspartner til Nordic Business Forum og lederkonferansen Lead Lean 22. januar 2018.

Lead Lean har fokus på Lean Startup Metodikken, Lean Sartup for bedrifter og hvordan vi som ledere skal kunne håndtere alle de endringene som kommer. Vi ser også på hvilke verktøy vi bør benytte for å sikre kontinuerlig verdiskapning for våre bedrifter i fremtiden.

Lean Innovasjon benyttes i dag av de fleste store bedrifter som i dag må forholde seg til den digitale og teknologiske transformasjonen og de stadige endring og skift man opplever i bransjens og markedets forretningsmodeller. Gjennom Lean Innovasjon / Lean Start UP får man en effektiv måte å jobbe med innovasjon på.

Vi vil på Lead Lean bl.a. se på hvordan store organisasjoner har lært av suksessfulle oppstartsbedrifter som de siste årene har tatt i bruk Lean–prinsipper i sitt innovasjonsarbeid.

“I Sprint Consulting har vi i flere år jobbet med innovasjon, både for oppstartsbedrifter og for store organisasjoner, og våre konsulenter jobber med innovasjon på strategisk- og prosjektnivå. Vi fokuserer på innovasjon internt i virksomhetene, men også hvordan bedrifter kan arbeide med innovasjon helt eller delvis på utsiden av egen organisasjon. I de fleste oppdragene våre arbeider vi med Lean startup-metodikk og vi har svært god erfaring med denne arbeidsformen. Vi er entusiastiske over å se at ledende innovasjonsmetodikk nå for alvor begynner å få fotfeste også i etablerte virksomheter her i Norge, og det er derfor med stor glede vi stiller som hovedsamarbeidspartner for Lead Lean-seminaret, hvor noen av verdens ledende tenkere innen innovasjon er samlet”, sier Preben Songe-Møller, partner i Sprint Consulting AS.

Sprint Consulting er konsulentselskapet du går til for å skape nye muligheter, kraftig vekst og varig forbedring. Selskapet er 100 % norskeid, har i dag 36 konsulenter og vokser svært hurtig. Sprint Consulting jobber med både store og etablerte virksomheter og med ledende startups. Gjennom selskapets satsning, Skyfall Ventures, investeres det i nystartede teknologiselskaper og i spin-offs fra etablerte selskaper.

Les mer om Sprint Consulting >

Nordic Business Forum har fått på plass tre av verdens fremste innenfor Lean og ledelse, som kommer til Oslo 22. januar. Dette er også tre thought leaders som nådde plassering på Thinkers 50 i 2017:

  • Alexander Osterwalder er “Inventor of the Business Model Canvas» og kom på 7 plass på Thinkers50.
  • Eric Ries er “ The pioneer of the Lean Startup Movement, og forfatter av The Startup Way, “The Movement That is Transforming How New Products are Built and Launched”.
  • Seth Godin, Leadership vs. Management og What it means to make a difference. Seth Godin er en av de fremste marketing guruer og har bl.a. en av de mest populære marketing blogger i verden.
  • Anita Krohn Traaseth, Adm. dir i Innovasjon Norge.

Vi skal gi ledere muligheten for å oppdatere seg og få innsikt i hvordan man skal møte de utfordringene som alle ledere i dag må forholde seg til. Se mer om arrangementet: Lead Lean.

Sprint Consulting møter du på lederkonferansen Lead Lean 22. januar. De vil også arrangere et eget seminar under konferansen hvor Sprint selv vil presentere flere Lean startup-prosjekter, hvor en av deres større klienter vil fortelle hvordan de jobber med innovasjon hos seg samt et eksempel på en “corporate spin off”.

Mer informasjon om konferansen finner du på Lead Lean – Nordic Business Forum 22. Januar 2018 >

 

Recommend

What is new

Blog Nordic Business Forum 2017 Past Events

BONUS Volunteer Operations Spotlight: Sabrina Singh

We have something special for you this weekend. To round off #WeMakeNBF Appreciation Week, there is one person who has been working tirelessly behind the scenes as part of our Volunteer Operations team for Nordic Business Forum 2017, and we […]

Blog Nordic Business Forum Sweden 2018

Speaker Spotlight: Eric Ries

Welcome to our Speaker Spotlight series! Each week we will feature some of the faces from our incredible lineup at NBFSweden 2018. Today, we look at the man who pioneered the theme of our conference: Eric Ries. Short Biography Eric […]